Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoogeveen streng voor zichzelf na missen Tokio

Geplaatst opwoensdag 16 oktober 2019 - 16:47

Amazone Laura Hoogeveen zegt niks te zoeken te hebben op de Olympische Spelen in Tokio in 2020.

"Daar ben ik realistisch in." De 24-jarige amazone weet nu al dat ze niet gaat schitteren op de Olympische Spelen in Tokio. De kwalificatie liep niet zoals verwacht.

WK
Die kwalificatie begon op het WK, vorig jaar in Tryon. Daar wist het team zich niet te plaatsen en tot overmaat van ramp moest Hoogeveen nog voor vertrek afhaken omdat haar paard Quibus geblesseerd raakte. Ook tijdens het tweede kwalificatiemoment, het EK, ging het mis. De eerste starter staakte de strijd, de tweede amazone uit het Nederlands team kwam ten val en Hoogeveen werd uitgesloten na drie weigeringen.

Boekelo
Tijdens het laatste meetmoment in Boekelo behaalde het Nederlandse team geen goede klassering. "Overduidelijk dat we daar niet horen. Drie keer niet gehaald, dus is het klaar." Volgens haar moeder, Angelique Schreurs, is Laura een binnenvetter. "Ik merk dat ze enorm teleurgesteld is. Je bent jaren bezig met maar één doel. En dan is het heel zuur dat het niet is gelukt."

Hoogeveen die op het eind van de maand 25 jaar wordt, wil zich nu richten op de Olympische Spelen van Parijs. Ze heeft een jong paard op stal staan die potentie heeft en het niveau van de spelen aan kan. "Ik weet zeker dat Juul dat in zich heeft."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen