Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoogbejaarde vrouw ernstig mishandeld door fietser

Geplaatst opvrijdag 24 september 2021 - 17:10

Een 83-jarige vrouw is woensdag ernstig mishandeld in Mheer. Ze zou uit het niets zijn aangevallen door een fietser, die in de richting van Noorbeek reed. De politie heeft een 31-jarige man aangehouden.

Dat laatste bevestigt een politiewoordvoerder tegenover L1. De verdachte komt uit Sint Geertruid.

Verwarde toestand
Het hoogbejaarde slachtoffer wandelde door Mheer, toen een fietser naderde en de vrouw tegen de grond sloeg. Vervolgens zou deze man haar meerdere keren hebben geslagen met zijn fiets, onder meer in haar buik en tegen haar hoofd.

Ze liep daarbij ernstige verwondingen op. De politie wist haar belager te arresteren. Die zou in verwarde toestand zijn geweest. Hij is bezocht door de crisisdienst: een team van psychiaters, psychologen en psychiatrisch verpleegkundigen.

Langer vast
Vrijdagmiddag is de dertiger voorgeleid aan de onderzoeksrechter. Die besloot dat zijn voorarrest wordt verlengd. Het is nog onduidelijk wat de man tegenover de politie heeft verklaard over het voorval. Zijn advocaat Alper Cinar laat weten dat hij op dit moment niet inhoudelijk op de zaak wil reageren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen