Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoogbejaarde vrouw ernstig mishandeld door fietser

Geplaatst opvrijdag 24 september 2021 - 17:10

Een 83-jarige vrouw is woensdag ernstig mishandeld in Mheer. Ze zou uit het niets zijn aangevallen door een fietser, die in de richting van Noorbeek reed. De politie heeft een 31-jarige man aangehouden.

Dat laatste bevestigt een politiewoordvoerder tegenover L1. De verdachte komt uit Sint Geertruid.

Verwarde toestand
Het hoogbejaarde slachtoffer wandelde door Mheer, toen een fietser naderde en de vrouw tegen de grond sloeg. Vervolgens zou deze man haar meerdere keren hebben geslagen met zijn fiets, onder meer in haar buik en tegen haar hoofd.

Ze liep daarbij ernstige verwondingen op. De politie wist haar belager te arresteren. Die zou in verwarde toestand zijn geweest. Hij is bezocht door de crisisdienst: een team van psychiaters, psychologen en psychiatrisch verpleegkundigen.

Langer vast
Vrijdagmiddag is de dertiger voorgeleid aan de onderzoeksrechter. Die besloot dat zijn voorarrest wordt verlengd. Het is nog onduidelijk wat de man tegenover de politie heeft verklaard over het voorval. Zijn advocaat Alper Cinar laat weten dat hij op dit moment niet inhoudelijk op de zaak wil reageren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen