Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoogbejaarde klimt zelf uit auto na ongeval

Geplaatst opwoensdag 3 maart 2021 - 13:24

Een bejaarde vrouw is woensdag na een ongeval in Maasbracht op eigen kracht uit haar auto gekropen. Bij het ongeluk kwam het voertuig op zijn kant terecht achter een heg bij een woning.

De bestuurster raakte hierbij niet gewond.

Stoeprand
Volgens een correspondent ter plaatse ging het om een vrouw van 90 jaar. De automobiliste kwam van de Sint Joosterweg en raakte een stoeprand bij de rotonde en verloor daardoor de macht over het stuur. Uiteindelijke belandde ze met haar auto op zijn kant achter een heg bij een woning aan de Stevensweerterweg.

Geen ziekenhuis
Wonder boven wonder kroop ze via de achterklep naar buiten. De hulpdiensten waren rond 11:30 uur ter plaatse. Het slachtoffer is nagekeken door ambulancepersoneel, maar de bestuurster vond het niet nodig om naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Volgens de correspondent is ze naar haar familie gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen