Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hoog bezoek bij Bevo: Van der Vaart en Estavana op tribune

Geplaatst opzondag 17 maart 2019 - 13:37

Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman zaten zaterdagavond op de tribune van Sporthal de Heuf in Panningen. De oud-voetballer en de handbalbabe zagen hoe Bevo de kans op de Final Four vergooide.

"Dit is gewoon klote toch", zei de oud-international na afloop tegen L1. "Ik wist niet dat ik me zo druk kon maken over handbal."

Hoog bezoek
Van der Vaart en de 26-jarige Estavena Polman waren naar Panningen afgereisd om Dario Polman, de tweelingbroer van de handbalster, aan te moedigen tegen Aalsmeer. Ondanks het hoge bezoek speelden de mannen van Herpertz Bevo gelijk: 26-26. Door het gelijkspel heeft Bevo zich niet geplaatst voor de Final Four van de BENE-League.

Lees oo: Bevo vergooit kans op plaatsing Final Four

Video: L1

Kind
De oud-speler van onder andere Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur heeft sinds 2016 een relatie met de tophandbalster, die op dit moment bij het Deense Esbjerg speelt. Ze hebben samen een dochter: Jesslynn. Dat is niet het enige kind dat Van der Vaart heeft. Hij heeft ook een zoontje uit zijn eerdere relatie met diva Sylvie Meis.

Ex-profvoetballer Rafaël van der Vaart keek vanaf de tribune naar Bevo tegen Aalsmeer.
Foto: L1 (Kim Langeslag)

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen