Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hoog bezoek bij Bevo: Van der Vaart en Estavana op tribune

Geplaatst opzondag 17 maart 2019 - 13:37

Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman zaten zaterdagavond op de tribune van Sporthal de Heuf in Panningen. De oud-voetballer en de handbalbabe zagen hoe Bevo de kans op de Final Four vergooide.

"Dit is gewoon klote toch", zei de oud-international na afloop tegen L1. "Ik wist niet dat ik me zo druk kon maken over handbal."

Hoog bezoek
Van der Vaart en de 26-jarige Estavena Polman waren naar Panningen afgereisd om Dario Polman, de tweelingbroer van de handbalster, aan te moedigen tegen Aalsmeer. Ondanks het hoge bezoek speelden de mannen van Herpertz Bevo gelijk: 26-26. Door het gelijkspel heeft Bevo zich niet geplaatst voor de Final Four van de BENE-League.

Lees oo: Bevo vergooit kans op plaatsing Final Four

Video: L1

Kind
De oud-speler van onder andere Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur heeft sinds 2016 een relatie met de tophandbalster, die op dit moment bij het Deense Esbjerg speelt. Ze hebben samen een dochter: Jesslynn. Dat is niet het enige kind dat Van der Vaart heeft. Hij heeft ook een zoontje uit zijn eerdere relatie met diva Sylvie Meis.

Ex-profvoetballer Rafaël van der Vaart keek vanaf de tribune naar Bevo tegen Aalsmeer.
Foto: L1 (Kim Langeslag)

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen