Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoofdverdachte moord Andy de Heus langer vast

Geplaatst opvrijdag 25 mei 2018 - 12:00

De 50-jarige Ron S. uit Sittard, de hoofdverdachte van de moord op Andy de Heus, blijft langer vastzitten.

Zijn voorarrest is met veertien dagen verlengd, zo laat het Openbaar Ministerie (OM) weten.

Moord of doodslag
De Sittardenaar werd dinsdag officieel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord of doodslag en ook bij het laten verdwijnen van het lichaam van De Heus.

Lees ook: Hoofdverdachte moord Andy de Heus officieel aangehouden

Gevangenis
S. werd in een Nederlandse gevangenis aangehouden. Daar zat hij sinds 7 maart, toen hij werd overgeplaatst vanuit een Duitse gevangenis om hier het laatste deel van zijn celstraf van zes jaar uit te zitten vanwege zware drugsdelicten. Die detentie loopt nog tot het najaar van 2019.

Vakantiepark
Andy de Heus uit Echt werd in 2012 in een vakantiehuisje in Stevensweert vermoord. Zijn lichaam was jarenlang onvindbaar. In 2016 werden zijn stoffelijke resten gevonden in een vijver vlakbij het vakantiepark.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen