Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hoofdverdachte in flatmoord langer vast

Geplaatst opwoensdag 19 juli 2017 - 20:52

De 21-jarige man die wordt verdacht van de moord op een bewoner van de Maastrichtse ANWB-flat, blijft langer in voorlopige hechtenis.

Hij zou verantwoordelijk zijn voor de moord op een Maastrichtenaar, die op 30 mei dood werd aangetroffen in de ANWB-flat aan het Koningsplein.

Handlanger
De man uit Den Haag is niet de enige verdachte in de zaak. Ook een 28-jarige vrouw uit de Hofstad wordt door het Openbaar Ministerie (OM) als verdachte gezien. De twee zijn op 31 mei opgepakt in de Haagse Barneveldstraat, maar de vrouw is inmiddels weer op vrije voeten.

Hoofdverdachte
Dat zegt overigens niets over haar status van verdachte, maar wel wat over de rolverdeling. "We zien de man als hoofdverdachte", laat een OM-woordvoerder weten. "Zijn voorarrest is verlengd, omdat er ernstige bezwaren bestonden tegen zijn vrijlating. Daar was de rechtbank het ook mee eens." Er zijn geen andere verdachten in beeld.

Rechtszaak
De 21-jarige man blijft in ieder geval zitten tot de zaak voor het eerst voor de rechter komt. Waarschijnlijk wordt de zaak begin september behandeld. Of het onderzoek tegen die tijd al volledig is afgerond, is nog maar de vraag.

Onbekend
Ondertussen is er nog een hoop onbekend. Zo wil het OM niets kwijt over de identiteit van het slachtoffer en is het nog altijd niet bekend hoe de man aan zijn einde kwam.

Lees hier alles over de moord in de ANWB-flat.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verdachten flatmoord twee weken in voorarrest
Flatmoord-verdachte op vrije voeten
Moussa O. bekent flatmoord in brief aan vriendin
Reconstructie van moord in Maastrichtse ANWB-flat
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen