Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoofdverdachte in flatmoord langer vast

Geplaatst opwoensdag 19 juli 2017 - 20:52

De 21-jarige man die wordt verdacht van de moord op een bewoner van de Maastrichtse ANWB-flat, blijft langer in voorlopige hechtenis.

Hij zou verantwoordelijk zijn voor de moord op een Maastrichtenaar, die op 30 mei dood werd aangetroffen in de ANWB-flat aan het Koningsplein.

Handlanger
De man uit Den Haag is niet de enige verdachte in de zaak. Ook een 28-jarige vrouw uit de Hofstad wordt door het Openbaar Ministerie (OM) als verdachte gezien. De twee zijn op 31 mei opgepakt in de Haagse Barneveldstraat, maar de vrouw is inmiddels weer op vrije voeten.

Hoofdverdachte
Dat zegt overigens niets over haar status van verdachte, maar wel wat over de rolverdeling. "We zien de man als hoofdverdachte", laat een OM-woordvoerder weten. "Zijn voorarrest is verlengd, omdat er ernstige bezwaren bestonden tegen zijn vrijlating. Daar was de rechtbank het ook mee eens." Er zijn geen andere verdachten in beeld.

Rechtszaak
De 21-jarige man blijft in ieder geval zitten tot de zaak voor het eerst voor de rechter komt. Waarschijnlijk wordt de zaak begin september behandeld. Of het onderzoek tegen die tijd al volledig is afgerond, is nog maar de vraag.

Onbekend
Ondertussen is er nog een hoop onbekend. Zo wil het OM niets kwijt over de identiteit van het slachtoffer en is het nog altijd niet bekend hoe de man aan zijn einde kwam.

Lees hier alles over de moord in de ANWB-flat.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verdachten flatmoord twee weken in voorarrest
Flatmoord-verdachte op vrije voeten
Moussa O. bekent flatmoord in brief aan vriendin
Reconstructie van moord in Maastrichtse ANWB-flat
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen