Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoofdrol voor Lone van Roosendaal in nieuwe musical

Geplaatst opdinsdag 13 december 2016 - 7:18

Lone van Roosendaal en René van Kooten gaan de hoofdrollen vertolken in de Nederlandse versie van de Broadway-musical The Bridges of Madison County.

Het stuk, dat voor het eerst in Nederland te zien is, speelt vanaf juni bijna vier weken in theater Het Zonnehuis in Amsterdam.

Roman
De musical The Bridges of Madison County is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller uit 1992. Het verhaal vertelt over de kortstondige verhouding tussen huismoeder Francesca Johnson, gespeeld door de uit Bocholtz afkomstige Lone van Roosendaal, en fotograaf Robert (René van Kooten). De romance zet het leven van de twee volledig op z'n kop.

Het boek werd in 1995 verfilmd met Clint Eastwood en Meryl Streep in de hoofdrol.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Lone van Roosendaal
Musical Sky stopt voortijdig
ANP
Acteurs van musical Sky vissen naast extra loon
Castleden van Sky hebben toch recht op extra loon
ANP
Dochter van Lone van Roosendaal in The Voice Kids
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen