Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoofdrol voor Limburgse actrice in nieuwe serie BuZa

Geplaatst opmaandag 8 februari 2021 - 15:54

Actrice Sanne Samina Hanssen uit Kessel-Eik krijgt een prominente rol in de nieuwe BNNVARA-serie BuZa.

Dat meldt Omroep P&M.

Buitenlandse Zaken
De serie, die later dit jaar op NPO1 te zien is, gaat over een minister van Buitenlandse Zaken die wordt benoemd als zijn voorganger onverwacht komt te overlijden. Kees Prins vertolkt de rol van de minister. De serie BuZa wordt gemaakt door Frank Ketelaar, die eerder scoorde met series als Klem en Overspel.

Undercover
De Kessel-Eikse studeerde in 2015 af van de Toneelacademie in Maastricht. Sindsdien was ze verschillende keren te zien in producties van Toneelgroep Maastricht en in Belgische series. Vorig jaar speelde ze in Netflix-serie Undercover. Eerder was ze al eens te zien in een aflevering van Netflix-serie Baptiste en scoorde ze haar eerste hoofdrol op het witte doek in de film De Liefhebbers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen