Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoofdrol voor Limburgse actrice in nieuwe serie BuZa

Geplaatst opmaandag 8 februari 2021 - 15:54

Actrice Sanne Samina Hanssen uit Kessel-Eik krijgt een prominente rol in de nieuwe BNNVARA-serie BuZa.

Dat meldt Omroep P&M.

Buitenlandse Zaken
De serie, die later dit jaar op NPO1 te zien is, gaat over een minister van Buitenlandse Zaken die wordt benoemd als zijn voorganger onverwacht komt te overlijden. Kees Prins vertolkt de rol van de minister. De serie BuZa wordt gemaakt door Frank Ketelaar, die eerder scoorde met series als Klem en Overspel.

Undercover
De Kessel-Eikse studeerde in 2015 af van de Toneelacademie in Maastricht. Sindsdien was ze verschillende keren te zien in producties van Toneelgroep Maastricht en in Belgische series. Vorig jaar speelde ze in Netflix-serie Undercover. Eerder was ze al eens te zien in een aflevering van Netflix-serie Baptiste en scoorde ze haar eerste hoofdrol op het witte doek in de film De Liefhebbers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen