Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoofdprijs Staatsloterij valt op lot uit Susteren

Geplaatst opdinsdag 11 april 2017 - 12:18

De hoofdprijs van de Staatsloterij is op een lot gevallen dat verkocht is bij de Primera in Susteren. De winnaar krijgt niet de volledige hoofdprijs van 1 miljoen, maar 'slechts' 200.000 euro.

De winnaar kocht in Susteren namelijk een 1/5 staatslot en zal daarom geen miljoen maar 'slechts' twee ton ontvangen. Het bedrag is wel belastingvrij.

Winnaar
Wie de gelukkige winnaar is, is niet bekend. Ook is niet te achterhalen wanneer het winnende lot precies is verkocht. Volgens André Pöerteners, eigenaar van de Primera in Susteren, is het voor het eerst dat zo'n hoge prijs op een lot uit zijn winkel valt. De trekking van de Staatsloterij vond op maandag 10 april plaats.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ultieme zoektocht naar winnaars van Oudejaarsloterij
Winnaar Mini op de valreep bekend
Slag één voor Staatsloterij: geen schadevergoeding
Sittardenaar wint 1 miljoen euro met Staatsloterij
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen