Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoofd stewards klaar met Roda-leiding: 'Word niet gesteund'

Geplaatst opzaterdag 19 oktober 2019 - 19:14

Het blijft rommelen bij Roda JC. Het hoofd van de stewards op de West-tribune trekt dan ook aan de bel. Hij voelt zich niet langer gesteund door de leiding van de club.

"Toen De La Vega het stadion werd uitgezet hebben wij exact zo gehandeld zoals van ons gevraagd is, maar na afloop hebben wij geen enkele steun van Roda JC gekregen", zegt John Werry, hoofd van de stewards.

Lees ook: Omstreden De la Vega vertrekt bij Roda JC

Incident
Werry zelf vertolkte tijdens het incident een hoofdrol door De La Vega tegen te houden en de woorden 'No hablo español' uit te spreken. Hij wordt daarom door een deel van de Roda-fans op handen gedragen. Maar van de clubleiding hoort hij niets. Kwalijk vindt hij. "Neem de mensen bij elkaar. Geef ze het gevoel dat het gewaardeerd word. Dan krijg je ook veel meer erkenning."

Staking
De grote vraag is nu welke gevolgen de onrust heeft voor de club. Werry heeft gezegd dat hij de volgende wedstrijd thuisblijft. Hij is er namelijk klaar mee. Niet duidelijk is of andere stewards zijn voorbeeld zullen volgen. "Wat ze zelf gaan doen weet ik niet. Ze hebben meerdere keren gezegd dat als ik niet kom, zij ook niet. Maar wat zij doen weet ik niet. Ik heb ze in ieder geval niet gemotiveerd om niet te komen."

Volgende week vrijdag speelt Roda zijn volgende wedstrijd thuis tegen NAC Breda.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV