Overslaan en naar de inhoud gaan

Honig heeft Europese titel stayeren te pakken

Geplaatst opzaterdag 27 juli 2019 - 16:53

Baanwielrenner Reinier Honig heeft zich zaterdag in het Italiaanse Pordenone tot Europees kampioen gekroond.

Dat deed de in Maastricht woonachtige renner op het onderdeel stayeren.

Verplaatst
Eigenlijk had de wedstrijd vrijdagavond moeten plaatsvinden, maar omdat het noodweer ook in Italie hoogtij vierde werd de race naar zaterdagochtend verplaatst. De geboren Noord-Hollander was een tweetal Duitsers te snel af: Daniel Harnisch pakte de zilveren plek, terwijl de bronzen medaille naar Christoph Schweizer ging.

Hoofddoel
Honig geeft op de website van de KN
WU aan dat een droom voor hem werkelijkheid is geworden. "Ik was drie keer tweede geworden en had al geroepen dat ik echt niet kon stoppen als ik deze overwinning niet op mijn erelijst kon bijschrijven. Ik had er ook echt naar toegewerkt. Dit EK was het absolute hoofddoel van mijn seizoen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen