Overslaan en naar de inhoud gaan

Hongaars theatercircus keert terug naar Heerlen

Geplaatst opmaandag 6 augustus 2018 - 9:34

Het Hongaarse theatercircus Recirquel keert terug naar Heerlen.

Het gezelschap is tijdens het internationale theaterfestival Cultura Nova te zien in het Parkstad Limburg Theater. Recirquel brengt een combinatie van theater, dans en circus. Het gezelschap werd zes jaar geleden opgericht.

Nachtleven
De voorstelling die in Heerlen te zien is heet Paris de Nuit en gaat over het nachtleven in de jaren '30 in de Franse hoofdstad. Van donderdag 30 tot en met zaterdag 1 september is de show te zien.

Recirquel was in 2015 ook al te gast bij Cultura Nova met de voorstelling The Naked Clown.

Lees ook: Italiaans gezelschap opent nieuw seizoen Cultura Nova

Openingsshow
Cultura Nova is van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september. Het festival wordt geopend door het Italiaanse gezelschap Kitonb met de show 'Carillon - the flight of time'.

L1 doet uitgebreid verslag van Cultura Nova, met elke avond Cultura Nova TV. De openingsshow is live te zien op televisie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen