Overslaan en naar de inhoud gaan

Hongaars theatercircus keert terug naar Heerlen

Geplaatst opmaandag 6 augustus 2018 - 9:34

Het Hongaarse theatercircus Recirquel keert terug naar Heerlen.

Het gezelschap is tijdens het internationale theaterfestival Cultura Nova te zien in het Parkstad Limburg Theater. Recirquel brengt een combinatie van theater, dans en circus. Het gezelschap werd zes jaar geleden opgericht.

Nachtleven
De voorstelling die in Heerlen te zien is heet Paris de Nuit en gaat over het nachtleven in de jaren '30 in de Franse hoofdstad. Van donderdag 30 tot en met zaterdag 1 september is de show te zien.

Recirquel was in 2015 ook al te gast bij Cultura Nova met de voorstelling The Naked Clown.

Lees ook: Italiaans gezelschap opent nieuw seizoen Cultura Nova

Openingsshow
Cultura Nova is van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september. Het festival wordt geopend door het Italiaanse gezelschap Kitonb met de show 'Carillon - the flight of time'.

L1 doet uitgebreid verslag van Cultura Nova, met elke avond Cultura Nova TV. De openingsshow is live te zien op televisie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen