Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden trucks verwacht bij afscheid Daisy Peters

Geplaatst opzaterdag 2 november 2019 - 7:00

Meer dan 400 vrachtwagenchauffeurs uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor het eerbetoon aan de vorige week donderdag verongelukte truckster Daisy Peters uit Afferden.

In colonne rijden zo'n 50 vrachtwagens zaterdagochtend om 11:30 uur vanuit Daisy's woonplaats via de A77 en A73 naar Beuningen, waar de 26-jarige chauffeuse wordt gecremeerd.

In Beuningen staan zo'n 400 vrachtwagens in een ere haag.

Mooi
Vrienden van Daisy riepen via social media op om met de vrachtwagen een erehaag te vormen. Ze hoopten op een tiental wagens maar dat aantal werd in ieder geval qua inschrijvingen ruimschoots overtroffen. "We moeten het eerst maar eens zien, maar de medewerking is ongelooflijk mooi", zegt William Verstappen, een goede vriend van Daisy.

Schittering
Daisy Peters verongelukte vorige week donderdag op de A50 bij Oss. Ze reed met haar combinatie achterop een andere vrachtwagen, waarop er vrijwel meteen brand uitbrak. Volgens William is een laagstaande zon en schittering op het wegdek mogelijk de oorzaak van het drama. Maar: "Het gaat ons niet om hoe het ongeluk kon gebeuren, daar krijgen we Daisy niet mee terug."

Lees ook: Eerbetoon aan omgekomen vrachtwagenchauffeur

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen