Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden trucks verwacht bij afscheid Daisy Peters

Geplaatst opzaterdag 2 november 2019 - 7:00

Meer dan 400 vrachtwagenchauffeurs uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor het eerbetoon aan de vorige week donderdag verongelukte truckster Daisy Peters uit Afferden.

In colonne rijden zo'n 50 vrachtwagens zaterdagochtend om 11:30 uur vanuit Daisy's woonplaats via de A77 en A73 naar Beuningen, waar de 26-jarige chauffeuse wordt gecremeerd.

In Beuningen staan zo'n 400 vrachtwagens in een ere haag.

Mooi
Vrienden van Daisy riepen via social media op om met de vrachtwagen een erehaag te vormen. Ze hoopten op een tiental wagens maar dat aantal werd in ieder geval qua inschrijvingen ruimschoots overtroffen. "We moeten het eerst maar eens zien, maar de medewerking is ongelooflijk mooi", zegt William Verstappen, een goede vriend van Daisy.

Schittering
Daisy Peters verongelukte vorige week donderdag op de A50 bij Oss. Ze reed met haar combinatie achterop een andere vrachtwagen, waarop er vrijwel meteen brand uitbrak. Volgens William is een laagstaande zon en schittering op het wegdek mogelijk de oorzaak van het drama. Maar: "Het gaat ons niet om hoe het ongeluk kon gebeuren, daar krijgen we Daisy niet mee terug."

Lees ook: Eerbetoon aan omgekomen vrachtwagenchauffeur

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen