Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden trucks verwacht bij afscheid Daisy Peters

Geplaatst opzaterdag 2 november 2019 - 7:00

Meer dan 400 vrachtwagenchauffeurs uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor het eerbetoon aan de vorige week donderdag verongelukte truckster Daisy Peters uit Afferden.

In colonne rijden zo'n 50 vrachtwagens zaterdagochtend om 11:30 uur vanuit Daisy's woonplaats via de A77 en A73 naar Beuningen, waar de 26-jarige chauffeuse wordt gecremeerd.

In Beuningen staan zo'n 400 vrachtwagens in een ere haag.

Mooi
Vrienden van Daisy riepen via social media op om met de vrachtwagen een erehaag te vormen. Ze hoopten op een tiental wagens maar dat aantal werd in ieder geval qua inschrijvingen ruimschoots overtroffen. "We moeten het eerst maar eens zien, maar de medewerking is ongelooflijk mooi", zegt William Verstappen, een goede vriend van Daisy.

Schittering
Daisy Peters verongelukte vorige week donderdag op de A50 bij Oss. Ze reed met haar combinatie achterop een andere vrachtwagen, waarop er vrijwel meteen brand uitbrak. Volgens William is een laagstaande zon en schittering op het wegdek mogelijk de oorzaak van het drama. Maar: "Het gaat ons niet om hoe het ongeluk kon gebeuren, daar krijgen we Daisy niet mee terug."

Lees ook: Eerbetoon aan omgekomen vrachtwagenchauffeur

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen