Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden trucks verwacht bij afscheid Daisy Peters

Geplaatst opzaterdag 2 november 2019 - 7:00

Meer dan 400 vrachtwagenchauffeurs uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor het eerbetoon aan de vorige week donderdag verongelukte truckster Daisy Peters uit Afferden.

In colonne rijden zo'n 50 vrachtwagens zaterdagochtend om 11:30 uur vanuit Daisy's woonplaats via de A77 en A73 naar Beuningen, waar de 26-jarige chauffeuse wordt gecremeerd.

In Beuningen staan zo'n 400 vrachtwagens in een ere haag.

Mooi
Vrienden van Daisy riepen via social media op om met de vrachtwagen een erehaag te vormen. Ze hoopten op een tiental wagens maar dat aantal werd in ieder geval qua inschrijvingen ruimschoots overtroffen. "We moeten het eerst maar eens zien, maar de medewerking is ongelooflijk mooi", zegt William Verstappen, een goede vriend van Daisy.

Schittering
Daisy Peters verongelukte vorige week donderdag op de A50 bij Oss. Ze reed met haar combinatie achterop een andere vrachtwagen, waarop er vrijwel meteen brand uitbrak. Volgens William is een laagstaande zon en schittering op het wegdek mogelijk de oorzaak van het drama. Maar: "Het gaat ons niet om hoe het ongeluk kon gebeuren, daar krijgen we Daisy niet mee terug."

Lees ook: Eerbetoon aan omgekomen vrachtwagenchauffeur

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen