Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden nieuwe banen voor fashiondistributie Venlo

Geplaatst opwoensdag 12 oktober 2016 - 21:05

De Amerikaanse logistieke dienstverlener XPO die zich op bedrijventerrein Trade Port Noord in de regio Venlo gaat vestigen, zal daar aan zo’n drie- tot vierhonderd mensen werk bieden.

Dat heeft directeur Mauro Ungheretti van XPO-Nederland woensdag gezegd bij de officiële bouwstart van een enorme hal aan de Greenport Lane.

Amerikaanse merken
Die
wordt met een oppervlakte van 65.000 vierkante meter de grootste vestiging van deze multinational in ons land. Het bedrijf gaat de logistiek verzorgen van een aantal modemerken, waaronder enkele Amerikaanse labels, waarbij ook fashion aan webshoppers wordt geleverd. Namen zijn nog niet bekend.

Meer groei
Bij de
bouwstart verklaarden enkele betrokkenen dat het einde van de groei in de logistiek in deze regio nog lang niet in zicht is. Gedeputeerde Twan Beurskens zegt dat er de druk op deze markt 'enorm' is.

Meer hierover in De Limburger van donderdag of op www.delimburger.nl

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Cabooter bouwt railterminal in Venlo
Distributiecentrum met 750 banen naar Venlo
Honderden banen in Venlo door nieuw distributiecentrum
Honderden nieuwe banen door bouw kolossaal magazijn
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen