Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden liters diesel in weiland na aanrijding Baexem

Geplaatst opmaandag 26 november 2018 - 6:18

De N280 bij Baexem is maandagmorgen een tijdje dicht geweest na een zware aanrijding.

Een vrachtwagen en een taxi botsten daar even na 6:00 uur tegen elkaar. De brandweer is opgeroepen om een van de slachtoffers te bevrijden. Een gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Diesel
De vrachtwagen is na het ongeluk de berm in geschoten, en staat op enkele meters van de weg in het weiland. Omdat bij het ongeluk de dieseltank is lekgeslagen, zijn honderden liters diesel het weiland in gestroomd. Volgens de brandweer moet de grond daar worden afgegraven, maar dat kan pas als de vrachtwagen is geborgen.

De taxi raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen