Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden liters diesel in weiland na aanrijding Baexem

Geplaatst opmaandag 26 november 2018 - 6:18

De N280 bij Baexem is maandagmorgen een tijdje dicht geweest na een zware aanrijding.

Een vrachtwagen en een taxi botsten daar even na 6:00 uur tegen elkaar. De brandweer is opgeroepen om een van de slachtoffers te bevrijden. Een gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Diesel
De vrachtwagen is na het ongeluk de berm in geschoten, en staat op enkele meters van de weg in het weiland. Omdat bij het ongeluk de dieseltank is lekgeslagen, zijn honderden liters diesel het weiland in gestroomd. Volgens de brandweer moet de grond daar worden afgegraven, maar dat kan pas als de vrachtwagen is geborgen.

De taxi raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen