Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden liters diesel in weiland na aanrijding Baexem

Geplaatst opmaandag 26 november 2018 - 6:18

De N280 bij Baexem is maandagmorgen een tijdje dicht geweest na een zware aanrijding.

Een vrachtwagen en een taxi botsten daar even na 6:00 uur tegen elkaar. De brandweer is opgeroepen om een van de slachtoffers te bevrijden. Een gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Diesel
De vrachtwagen is na het ongeluk de berm in geschoten, en staat op enkele meters van de weg in het weiland. Omdat bij het ongeluk de dieseltank is lekgeslagen, zijn honderden liters diesel het weiland in gestroomd. Volgens de brandweer moet de grond daar worden afgegraven, maar dat kan pas als de vrachtwagen is geborgen.

De taxi raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen