Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden Limburgers figureren in film Theo Maassen

Geplaatst opdonderdag 20 juli 2017 - 14:56

Zo'n 350 figuranten hebben uren in het theater in Heerlen gezeten om mee te spelen in 'Billy', het regiedebuut van Theo Maassen.

De cabaretier had mensen opgeroepen om deel te nemen aan zijn film.

Foyer
De figuranten moesten onder meer in het theater zitten en door de foyer lopen. Maar het moeilijkste bleek nog het mimen; praten zonder geluid te maken. Als verrassing heeft Theo Maassen nog kort opgetreden voor de figuranten.

De film gaat over een buikspreekpop die zijn eigen leven gaat leiden en zijn buikspreker daarmee in de problemen brengt.

Opnames
De opnames in het theater waren woensdagavond. Donderdag zijn de laatste opnames in Limburg. 'Billy' is geproduceerd door Pieter
Kuijpers uit Tegelen en grotendeels opgenomen in Zuid-Limburg. Met name Heerlen is een belangrijk decor voor de zwarte komedie.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Film Billy in première in Heerlen
Theo Maassen zoekt Limburgers voor buikspreekfilm
Theo Maassen prijst 'filmlocatie' Heerlen
Pieter Kuijpers schrijft komedie met Theo Maassen
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen