Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden leerlingen bij stille tocht voor Noah en Marko

Geplaatst opwoensdag 6 mei 2015 - 12:24

Rouwende leerlingen, ouders en docenten zijn woensdagmorgen bij elkaar gekomen bij het Emmacollege in Heerlen.

Ze zijn daar om te praten over de dood van de twee 14-jarige leerlingen die zondagavond bij een scooterongeluk om het leven kwamen.

Lees ook: Scooter onder trein in Geleen, twee doden

Rouwstoet
De school is dicht vanwege de vakantie, maar tussen 11:00 en 12:00 uur was er een inloopuur voor vrienden en klasgenoten die daar terecht konden om te praten over het verlies van Noah en Marko. Enkele tientallen leerlingen maakten daar gebruik van.

Aansluitend lopen de aanwezigen van de school naar het huis van Marko. Daarbij waren enkele honderden vrienden en bekenden aanwezig.

Komende maandag is er ook nog een officiële herdenkingsbijeenkomst op de school.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Omgekomen scooterrijders in Geleen negeerden rood licht
Vrienden en bekenden leggen bloemen op onheilsplek Geleen
Drukke bijeenkomst voor omgekomen scooterrijders Geleen
Scooter onder trein in Geleen, twee doden
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen