Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden jongeren naar open dag Brightlands en Chemelot

Geplaatst opvrijdag 10 november 2017 - 5:55

Brightlands en Chemelot openen vrijdag hun deuren voor studenten en jongeren die op zoek zijn naar een baan.

Bijna driehonderd aanmeldingen kreeg het bedrijf op de oproep om kennis te maken met de bedrijven op de Campus. Dat is aanzienlijk meer dan de 200 waarop was gehoopt.

Innovatie
Op de
Brightlands Chemelot Campus werken wetenschappers, studenten en ondernemers samen aan de ontwikkeling en productie van innovatieve en duurzame materialen. Om dat te laten zien aan de buitenwacht is er nu een Talent Day opgezet.

Techniek
De bedoeling is dat jongeren die interesse hebben in een studie in de richting van techniek, chemie en
scheikunde in Geleen komen kijken of het iets voor hen is. Maar ook studenten van een technische opleiding aan een mbo, hbo of universiteit zijn uitgenodigd. Net als jongeren die op zoek zijn naar een baan.

Brightlands verwacht de komende tien jaar ruim 3000 vacatures te kunnen vullen.

Campus
De bezoekers krijgen allerlei informatie, een rondleiding over het terrein en ze kunnen kennismaken met bedrijven op de campus in Geleen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen