Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Honderden dode vissen door hitte en droogte

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 8:02

In de Panheelderbeek in Panheel en de Vlootbeek in Echt-Susteren heeft het Waterschap Limburg afgelopen dagen honderden dode vissen opgeruimd.

De levende vissen in de beken zijn ook meegenomen en verplaatst naar grindgaten in de omgeving.

Botulisme
Door de droogte en hitte worden de vissen in de Limburgse beken bedreigd. Vanwege het gevaar voor botulisme ruimt het Waterschap de dode vissen en ook watervogels zo snel mogelijk op.

Het Waterschap roept mensen die dode dieren in het water zien op dat zo snel mogelijk te melden bij het Meldpunt Water op het telefoonnummer 0800-0341.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen