Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden bezoekers voor turborotonde bij A76 Nuth

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 16:50

De kijkdag op de turborotonde bij de A76 in Nuth woensdagavond is drukbezocht.

Zo'n 600 mensen namen de gelegenheid te baat om een kijkje te nemen op het grote verkeersplein, dat eenmalig opengesteld was voor voetgangers.

Laatste schakel
De open avond was georganiseerd om mensen te laten zien hoe de werkzaamheden vorderen. Het is het laatste stuk van de Buitenring Parkstad dat nog niet klaar is.

Aansluiting
Het grote verkeersplein moet over enkele maanden open gaan. Het is de aansluiting van de Buitenring op de snelweg A76. De N300 wordt op 1 september officieel geopend.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen