Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderden bezoekers voor turborotonde bij A76 Nuth

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 16:50

De kijkdag op de turborotonde bij de A76 in Nuth woensdagavond is drukbezocht.

Zo'n 600 mensen namen de gelegenheid te baat om een kijkje te nemen op het grote verkeersplein, dat eenmalig opengesteld was voor voetgangers.

Laatste schakel
De open avond was georganiseerd om mensen te laten zien hoe de werkzaamheden vorderen. Het is het laatste stuk van de Buitenring Parkstad dat nog niet klaar is.

Aansluiting
Het grote verkeersplein moet over enkele maanden open gaan. Het is de aansluiting van de Buitenring op de snelweg A76. De N300 wordt op 1 september officieel geopend.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen