Overslaan en naar de inhoud gaan

Honderd gele hesjes in touw: 'Rutte, rot op'

Geplaatst opzaterdag 8 december 2018 - 13:57

De gele hesjes-beweging gaat ook aan onze provincie niet voorbij. Een groep demonstranten verzamelde zich in Maastricht, bij stadion De Geusselt, en trok vervolgens richting Theater aan het Vrijthof.

Onze verslaggever telde ongeveer honderd demonstranten, die vreedzaam protesteerden.

Lees ook: Gele hesjes: 'Krijnen staat echt voor vreedzaam protest'

Anti-Rutte
De groep bezigde voornamelijk teksten als 'Rutte, rot op!' Een van hen toonde een bord, met daarop het korte gedicht: 'Rutte vertrekken, want jij laat ons ook verrekken.' Ze laken verschillende keuzes van de minister-president. De demonstranten kwamen overigens uit verschillende plekken van de provincie.

Er was ook politie aanwezig, maar ingrijpen bleek niet nodig.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen