Overslaan en naar de inhoud gaan

Honden gered uit brandende woning Montfort

Geplaatst opzaterdag 4 april 2020 - 22:21

De brandweer heeft zaterdagavond een aantal honden gered uit een brandende woning aan de Stationsstraat in Montfort.

Het vuur brak even voor 22.00 uur uit en greep snel om zich heen. Daardoor besloot de brandweer snel op te schalen naar een grote brand en met meerdere blusvoertuigen uit te rukken.

Bewoners veilig
Volgens een woordvoerder van de brandweer ging het om een uitslaande brand, maar konden de twee bewoners zichzelf in veiligheid brengen en raakte niemand gewond. Wel moesten nog een aantal honden uit het pand gehaald worden. Daarvoor kregen de bewoners hulp van de brandweer. Uiteindelijk konden alle dieren veilig naar buiten gebracht worden.

Video: Track '88

Overlast
Mogelijk veroorzaakte een houtkachel de brand, volgens de brandweer. Het vuur was even voor 23.00 uur onder controle. Het nablussen zal nog een tijdje duren. Door de brand kan er stank- en rookoverlast zijn in de omgeving. De brandweer adviseert mensen ramen en deuren gesloten te houden.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen