Overslaan en naar de inhoud gaan

Honden achtergelaten in snikhete auto

Geplaatst opzaterdag 26 mei 2018 - 20:14

In Weert zijn zaterdagmiddag honden achtergelaten in een snikhete auto. Passanten hebben de politie ingeschakeld.

Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste stond de auto langs de Tromplaan geparkeerd.

Huilend geluid
Een voorbijganger hoorde een huilend geluid. Toen hij ging kijken zag hij de beestjes in de auto zitten. Ondanks dat het raampje openstond, kon hij zien dat de beestjes het heel warm hadden. Omdat de baasjes in geen velden of wegen waren te bekennen belde hij de politie.

Boodschappen
Voordat de politie ter plaatse kwam, kwamen de baasjes aangelopen. Volgens de lokale nieuwssite waren ze even boodschappen gaan doen. De baasjes hebben vervolgens hun viervoeters uit de auto gehaald om ze een frisse neus te laten halen.

Hartig woordje
Even later kwam de politie ter plaatse. De agenten hebben een hartig woordje met de hondeneigenaren gesproken en ze op de gevaren gewezen.

Camper
Eerder deze week moest de politie er in Weert ook al aan te pas komen. Toen zat een hond opgesloten in een warme camper.

Lees ook: Hond moederziel alleen achtergelaten in camper

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen