Overslaan en naar de inhoud gaan

Honda, Linssen en Cattermole kopen VVV-seizoenkaarten

Geplaatst opmaandag 15 juni 2020 - 16:13

Oud-spelers Keisuke Honda, Bryan Linssen en Lee Cattermole zorgen ervoor dat gezinnen die onder de armoedegrens leven wedstrijden van hun oude club VVV-Venlo kunnen bezoeken.

Het drietal heeft samen twintig seizoenskaarten aangeschaft. Wanneer er weer publiek bij duels in het betaald voetbal welkom is, kunnen gezinnen met een kleine beurs in de Koel naar wedstrijden gaan kijken.

Armoedegrens
Het is onderdeel van VVV's maatschappelijk project 'VoorVechters'. De Venlose club heeft dat project opgestart, omdat veel gezinnen in de regio onder de armoedegrens leven en kinderen daardoor bijvoorbeeld zelden een leuk uitstapje kunnen maken. Naast oud-spelers zijn er ook bedrijven en particulieren die doneren, waardoor er inmiddels al zo'n 40 seizoenkaarten verdeeld kunnen worden.

Andere oud-spelers
Volgens algemeen directeur Marco Bogers gaan mogelijk meer oud-spelers een soortgelijke duit in het zakje doen. "Keisuke, Bryan én Lee zijn nu de eerste ‘VoorVechters’ die, in samenwerking met de VVV Foundation, vanuit hun geel-zwart hart een lach doneren en kansen creëren voor mensen en met name kinderen die buiten hun macht om in deze vervelende situatie terecht zijn gekomen. En dat goed voorbeeld doet volgen blijkt, want er is reeds verregaande interesse getoond door diverse andere oud-spelers..."

Cultheld
Honda was tussen 2008 en 2010 in 68 duels de spelbepaler bij VVV. Aanvaller Linssen kwam tussen 2010 en 2013 tot 78 optredens voor de Venlonaren. Cattermole kwam in de zomer van 2019 als cultheld bij VVV binnen en speelde 11 duels voor de Koelclub, die hij deze zomer alweer verlaat.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen