Overslaan en naar de inhoud gaan

Honda, Linssen en Cattermole kopen VVV-seizoenkaarten

Geplaatst opmaandag 15 juni 2020 - 16:13

Oud-spelers Keisuke Honda, Bryan Linssen en Lee Cattermole zorgen ervoor dat gezinnen die onder de armoedegrens leven wedstrijden van hun oude club VVV-Venlo kunnen bezoeken.

Het drietal heeft samen twintig seizoenskaarten aangeschaft. Wanneer er weer publiek bij duels in het betaald voetbal welkom is, kunnen gezinnen met een kleine beurs in de Koel naar wedstrijden gaan kijken.

Armoedegrens
Het is onderdeel van VVV's maatschappelijk project 'VoorVechters'. De Venlose club heeft dat project opgestart, omdat veel gezinnen in de regio onder de armoedegrens leven en kinderen daardoor bijvoorbeeld zelden een leuk uitstapje kunnen maken. Naast oud-spelers zijn er ook bedrijven en particulieren die doneren, waardoor er inmiddels al zo'n 40 seizoenkaarten verdeeld kunnen worden.

Andere oud-spelers
Volgens algemeen directeur Marco Bogers gaan mogelijk meer oud-spelers een soortgelijke duit in het zakje doen. "Keisuke, Bryan én Lee zijn nu de eerste ‘VoorVechters’ die, in samenwerking met de VVV Foundation, vanuit hun geel-zwart hart een lach doneren en kansen creëren voor mensen en met name kinderen die buiten hun macht om in deze vervelende situatie terecht zijn gekomen. En dat goed voorbeeld doet volgen blijkt, want er is reeds verregaande interesse getoond door diverse andere oud-spelers..."

Cultheld
Honda was tussen 2008 en 2010 in 68 duels de spelbepaler bij VVV. Aanvaller Linssen kwam tussen 2010 en 2013 tot 78 optredens voor de Venlonaren. Cattermole kwam in de zomer van 2019 als cultheld bij VVV binnen en speelde 11 duels voor de Koelclub, die hij deze zomer alweer verlaat.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen