Overslaan en naar de inhoud gaan

Hond vast op eilandje: baasje springt het water in

Geplaatst opwoensdag 20 oktober 2021 - 7:06

De Dierenambulance Limburg en brandweer zijn dinsdag uitgerukt voor een hond die op een eilandje bij Kasteelpark Born terecht was gekomen en niet meer terug durfde.

Het was voor de dierenambulance onmogelijk om de viervoeter te redden. Door de onbekende diepte van het water was het met een waadpak niet verantwoord om het water in te gaan, laat de dierenambulance weten.

Boot niet in water
Daarom schoot de brandweer te hulp. Met een boot kwamen brandweerlieden ter plaatse. Echter paste de boot niet in het water. Volgens de dierenambulance was de viervoeter aardig in paniek. Enkele minuten later arriveerde de eigenaar en hij twijfelde geen seconde: hij sprong het grachtwater in om zijn hond te redden. Met het beestje in zijn armen wist hij het dier op vaste wal te krijgen.

Eind goed, al goed, concludeert de dierenambulance.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen