Overslaan en naar de inhoud gaan

Hond overleeft brand Bemelen niet

Geplaatst opdinsdag 7 april 2015 - 14:55

Bij de uitslaande brand in Bemelen is dinsdagochtend een hond om het leven gekomen.

In een vrijstaande woning aan de Sleutelweg in Bemelen brak rond 11.00 uur brand uit. De bewoners waren niet thuis en omwonenden hebben de brand gemeld. In het pand was alleen de hond aanwezig.

Onbewoonbaar
De brand begon op de benedenverdieping en sloeg over naar de bovenverdiepingen en de garage. Het huis is grotendeels uitgebrand en daardoor onbewoonbaar geworden. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar de carport van de buren.

De oorzaak van de brand is onbekend.

Lees ook:
- Uitslaande woningbrand in Bemelen

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Uitslaande woningbrand in Bemelen
Hondje komt om in woonwagenbrand Maastricht
Tuinmeubilair in brand, brandweer haalt hond uit woning
Rookmelder redt gezin uit brandende woning Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen