Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hond Nero weer thuis na beslaglegging incassobureau

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 21:23

Duitse dog Nero is terug bij zijn baasje Harry van der Schoot uit Bergen. Maar het verhaal van de hond die door een deurwaarder in beslag werd genomen krijgt nog een staartje.

De anonieme weldoenster die de schuld bij de deurwaarder heeft betaald, verwacht namelijk wel dat Van der Schoot dat bedrag van 2500 euro aan haar terugbetaalt. Daarvoor gaan de donateur en Van der Schoot een regeling treffen.

Onbegrip
Nero werd drie weken geleden door een incassobureau meegenomen vanwege een huurachterstand. Dat leidde bij Harry niet alleen tot verdriet en woede, maar ook veel onbegrip. Want ook al stond de deurwaarder in zijn recht, een Duitse dog als Nero heeft gemiddeld zo'n acht jaar te leven. Met zijn leeftijd van zes jaar is de waarde van Nero dan ook vooral emotioneel.

Lees ook: Harry mag in beslag genomen hond weer ophalen na gulle gift

Ophef
De inbeslagname leidde tot veel ophef. Het incassobureau kreeg veel boze telefoontjes en mailtjes van mensen die niet konden begrijpen hoe het bedrijf een huisdier in beslag kon nemen. Ook meldde zich de vrouw die de schuld van Van der Schoot wilde vereffenen, zodat Nero weer terug naar huis kon.

Via het incassobureau is de Bergenaar in contact gekomen met de gulle geefster. Zij gaan nu samen kijken hoe ze de zaak financieel verder kunnen afhandelen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen