Overslaan en naar de inhoud gaan

Hond na verkeersongeluk herenigd met gewond baasje

Geplaatst opvrijdag 10 november 2017 - 12:04

Hond Box die er donderdagmiddag na een aanrijding in Velden in blinde paniek vandoor ging, is weer terecht.

Het beest is herenigd met zijn bazin, die gewond in het ziekenhuis was opgenomen.

Ongeval
De hond zat in de kofferbak toen de auto bij een ongeluk betrokken raakte. De bestuurster raakte gewond, de hond sprong uit de auto en koos het hazepad. Na een emotionele oproep op Facebook om uit te kijken naar Box werd het dier later op de avond door voorbijgangers gezien waarop zijn tweede baasje op zoek ging.

Lees ook: Hond ontsnapt uit gecrashte auto

Toen bleek dat de hond bij het ongeluk ongedeerd was gebleven, werd Box meteen meegenomen naar het ziekenhuis om de gewonde bazin te troosten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen