Overslaan en naar de inhoud gaan

Hond na verkeersongeluk herenigd met gewond baasje

Geplaatst opvrijdag 10 november 2017 - 12:04

Hond Box die er donderdagmiddag na een aanrijding in Velden in blinde paniek vandoor ging, is weer terecht.

Het beest is herenigd met zijn bazin, die gewond in het ziekenhuis was opgenomen.

Ongeval
De hond zat in de kofferbak toen de auto bij een ongeluk betrokken raakte. De bestuurster raakte gewond, de hond sprong uit de auto en koos het hazepad. Na een emotionele oproep op Facebook om uit te kijken naar Box werd het dier later op de avond door voorbijgangers gezien waarop zijn tweede baasje op zoek ging.

Lees ook: Hond ontsnapt uit gecrashte auto

Toen bleek dat de hond bij het ongeluk ongedeerd was gebleven, werd Box meteen meegenomen naar het ziekenhuis om de gewonde bazin te troosten.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen