Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hond moederziel alleen achtergelaten in camper

Geplaatst opdonderdag 24 mei 2018 - 22:27

De politie moest donderdagmiddag in Weert in actie komen voor een hond die moederziel alleen was achtergelaten in een camper.

Voorbijgangers zagen het dier in de geparkeerde camper op de Wilhelminasingel zitten, schrijft WeertdeGekste.

Parkeerboete
Aan het parkeerkaartje te zien, lijkt het erop dat de bestuurder al even weg was. Dat was namelijk geldig tot woensdag 15:00 uur, weet de lokale nieuwssite. Om die reden werd donderdag door Stadstoezicht al een parkeerboete onder de ruitenwisser gelegd.

Breekijzer
De politie besloot de hond te gaan redden, omdat er dus het vermoeden bestond dat de hond al zeker een dag alleen in het voertuig zat. Ook vanwege de warme dag grepen agenten in. De eigenaar was niet te bereiken en daarom moest er een breekijzer aan te pas komen, om in de Duitse camper te kunnen komen.

Proces-verbaal
De hond was duidelijk blij dat ze na de bevrijding uit de camper haar behoefte buiten kwijt kon. De viervoeter is door de politie overgedragen aan de Dierenambulance Midden-Limburg. De eigenaar van de hond krijgt een proces-verbaal en mag opdraaien voor de kosten van de reddingsactie van zijn eenzame hond.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen