Overslaan en naar de inhoud gaan

Hond gered uit snikhete auto: baasje bekeurd

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 16:52

De politie heeft woensdagmiddag in Echt een hond bevrijd uit een auto die in de brandende zon stond.

Dat schrijft de politie op Instagram.

Gevaren
Waar de auto precies stond geparkeerd, is niet bekendgemaakt. Met de viervoeter gaat het overigens weer goed. De politie hamert er met dit warm weer extra op om dieren niet in een auto, ook niet met het raam open, achter te laten. Toch komt het zo nu en dan nog voor dat een hond gered moet worden uit een snikhete auto.

Lees ook: Politie redt hond uit bloedhete auto: 'Bewoog bijna niet'

Het baasje van de hond heeft een boete gekregen voor dit voorval. De partner van de eigenaar werd nog aangehouden, omdat hij weigerde zich te identificeren.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen