Overslaan en naar de inhoud gaan

Hond ernstig gewond na beknelling

Geplaatst opzaterdag 4 september 2021 - 12:16

Een hond in Landgraaf is zaterdag ernstig gewond geraakt nadat deze klem kwam te zitten.

De brandweer heeft de hond kunnen bevrijden.

Rails
Het incident vond iets voor 10:30 uur plaats op de Doctor Calsstraat. Het dier was klem komen te zitten tussen de rails en de spoorbrug. Meerdere eenheden van de brandweer kwamen ter plaatse om de hond uit de benaderde positie te bevrijden. De hond is vervolgens door de eigenaar meegenomen.

Treinen
Door de beknelling reden 1,5 uur geen treinen tussen Landgraaf en Kerkrade Centrum. Rond 12:00 uur reed het treinverkeer weer volgens dienstregeling.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen