Overslaan en naar de inhoud gaan

Hond Billie betrapt drie dieven op heterdaad: 'Goede neus'

Geplaatst opdonderdag 27 januari 2022 - 18:00

Met hulp van surveillancehond Billie zijn drie dieven dinsdagochtend op heterdaad betrapt toen zij wilden inbreken bij een metaalbedrijf in Eygelshoven.

Dat meldt de politie op Facebook.

Na een inbraakmelding kwam de hond samen met een hondengeleider en collega van de noodhulp het terrein van het metaalbedrijf op. De inbrekers gaven zich snel over bij het zien van viervoeter Billie, die ook de buit snel te pakken had.

Goede neus
Bij het incident raakte niemand gewond. "En toch drie inbrekers achter de tralies. Billie, die nog jong is en pas een jaar in dienst is bij de politie, heeft al vaker bewezen in het bezit te zijn van een goede neus", aldus de politie.

Hoe de inbrekers vervolgd worden, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen