Overslaan en naar de inhoud gaan

Hond bijt wandelende vrouw: baasje loopt door

Geplaatst opmaandag 25 oktober 2021 - 11:56

Een vrouw is zaterdagmiddag in de Schadijkse Bossen in America in haar bovenbeen gebeten door een grote hond, vermoedelijk een rottweiler. De eigenaar bekommerde zich na de aanval niet over het slachtoffer en liep door.

Dat schrijft de politie van Horst op Facebook.

Bovenbeenbeet
Aanleiding voor het bijtincident was dat de bordercollie van de gebeten vrouw in gevecht raakte met de hond. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een rottweiler. Toen de vrouw ertussen sprong, beet de hond haar in haar bovenbeen. De eigenaar van de hond zou vervolgens door zijn gelopen.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de bijtgrage hond. Het baasje zou in een zilvergrijs busje hebben gereden en verbleef mogelijk op een vakantiepark in de buurt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen