Overslaan en naar de inhoud gaan

Hollywoodster Hasselhoff special guest bij Rieu

Geplaatst opdonderdag 6 juli 2017 - 7:20

De Amerikaanse acteur David Hasselhoff wordt volgens bronnen van 1Limburg als act ingezet tijdens de Vrijthofconcerten van André Rieu.

Bevestiging van Rieu zelf blijft vooralsnog uit, maar alles wijst op een bijdrage van de Baywatch-acteur.

Good friend
Hasselhoff is in april van dit jaar al door verschillende mensen gespot in Maastricht. Hij bleef toen mysterieus over de reden van zijn kortstondige verblijf, maar liet zich wel ontvallen dat Rieu een good friend is. The Hoff werd destijds ook gespot in KITT, de pratende auto die figureerde in zijn televisieserie Knight Rider.

Gevoelige plaat
Nu is diezelfde auto gefotografeerd tijdens de generale repetitie voor de reeks Vrijthofconcerten, die donderdagavond wordt afgetrapt. Daarnaast zijn er video's en foto's opgedoken waarop de twee samen te zien zijn. Het is bekend dat Rieu ieder jaar minstens één special guest op het podium uitnodigt. Nu zou dat dus Hasselhoff zijn.

Facebook / Jolanda Dirx

Gespot
Die indruk wordt ook gewekt door verschillende foto's die circuleren op social media. Daarop poseert de Amerikaanse filmster met verschillende mensen in Maastricht.

Tweede leven
Goed om te weten: de Baywatch-acteur heeft naast zijn filmloopbaan ook altijd gezongen. In Nederland haalde hij in 1988 zelfs een keer de top 40 met Looking for Freedom. Nu hoopt hij zijn zangcarrière nieuw leven in te blazen, onder meer door een nummer uit te brengen met de populaire rapper Desiigner.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

André Rieu verrast jarige Hasselhoff met Knight Rider-taart
Beelden van eerste optreden Rieu met David Hasselhoff
Video: Legendarische 'The Hoff' op podium Rieu
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen