Overslaan en naar de inhoud gaan

Holiday On Ice volgend jaar naar Maastricht

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 17:00

Schaatsshow Holiday On Ice keert na vier jaar afwezigheid in 2020 terug naar Nederland en doet daarbij ook Maastricht aan.

De nieuwe show Supernova - Journey to the Star is in november en december 2020 te zien in het MECC.

Trots
"We zijn trots dat we zo'n mooi evenement weer in Maastricht mogen verwelkomen", zegt een woordvoerder van het MECC. Het is nog niet bekend wanneer de schaatsshow neerstrijkt in het MECC, maar de woordvoerder verwacht eind november. Aangezien de kaartverkoop volgende week dinsdag al start, zal de datum binnenkort bekend worden.

Europese tournee
De schaatsshow is naast Maastricht ook te zien in Zwolle, Groningen en Amsterdam. De Europese tournee ging afgelopen week in Duitsland al in première. Het publiek ziet de kunstschaatsers tijdens de show niet alleen op het ijs glijden, maar ook boven de ijsvloer vliegen.

"Supernova is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen", zegt producent Peter OKeeffe. "Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van 's werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden.

Leiding
De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en winnaar van olympisch goud en tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië.

Het is niet voor het eerst dat de schaatsshow naar het MECC komt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen