Overslaan en naar de inhoud gaan

Holiday On Ice volgend jaar naar Maastricht

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 17:00

Schaatsshow Holiday On Ice keert na vier jaar afwezigheid in 2020 terug naar Nederland en doet daarbij ook Maastricht aan.

De nieuwe show Supernova - Journey to the Star is in november en december 2020 te zien in het MECC.

Trots
"We zijn trots dat we zo'n mooi evenement weer in Maastricht mogen verwelkomen", zegt een woordvoerder van het MECC. Het is nog niet bekend wanneer de schaatsshow neerstrijkt in het MECC, maar de woordvoerder verwacht eind november. Aangezien de kaartverkoop volgende week dinsdag al start, zal de datum binnenkort bekend worden.

Europese tournee
De schaatsshow is naast Maastricht ook te zien in Zwolle, Groningen en Amsterdam. De Europese tournee ging afgelopen week in Duitsland al in première. Het publiek ziet de kunstschaatsers tijdens de show niet alleen op het ijs glijden, maar ook boven de ijsvloer vliegen.

"Supernova is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen", zegt producent Peter OKeeffe. "Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van 's werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden.

Leiding
De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en winnaar van olympisch goud en tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië.

Het is niet voor het eerst dat de schaatsshow naar het MECC komt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen