Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoge onderscheiding voor VVV-baas Hai Berden

Geplaatst opdonderdag 26 april 2018 - 6:05

Vertrekkend VVV-topman Hai Berden is woensdag benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

De 68-jarige ondernemer en voetbalbaas kreeg de hoge koninklijke onderscheiding vanwege zijn verdiensten voor zowel de Venlose economie als de Venlose profclub. Dezelfde onderscheiding ging eerder naar oud-ministers en bekende sporters waaronder Johan Cruijff.

Voetbalvereniging
Berden neemt na dit seizoen afscheid van zijn VVV, waar hij in 2002 voorzitter werd. Destijds leidde de club een zieltogend bestaan in de eerste divisie, maar na promotie vorig jaar maakte VVV dit seizoen een zeer degelijke rentree op het hoogste niveau. De voetbalclub is niet de enige Venlose vereniging die veel aan Berden te danken heeft. Ook voor andere verenigingen en instellingen heeft Berden veel betekend.

Lees ook: VVV-supporters zwaaien zondag Hai Berden uit

Logistiek
Op economisch vlak had Berden ook een grote rol in de ontwikkeling van Venlo als logistiek centrum. Onder zijn leiding werd Seacon Logistics een grote speler.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen