Overslaan en naar de inhoud gaan

'Hofland mogelijk aan laatste maanden bezig bij Fortuna'

Geplaatst opwoensdag 25 december 2019 - 12:45

Kevin Hofland vertrekt mogelijk aan het einde van dit seizoen bij Fortuna Sittard.

Dat zegt Fortuna-directeur Ivo Pfennings in het L1 Voetbaldiner.

Stroef
De verhouding tussen Hofland en technisch manager Sjoerd Ars is stroef. Het contract van Ars wordt verlengd bij Fortuna, zo meldt Pfennings. In plaats van twee dagen zal Arts vanaf volgend jaar voltijds voor de Sittardse club gaan werken.

Ergernis
Eerder liet Hofland weten aan De Limburger dat hij zich ergerde aan het gebrek aan overleg rond transfers van spelers. Pfennings ontkent dat die frictie een reden zou zijn voor Hofland om naar een nieuwe club om te kijken. "Ik heb ook wel eens frictie met Isitan Gun, of met het kantoorpersoneel. Ik denk dat je frictie nodig hebt als je wil verbeteren."

Evalueren
"Ik kan me wel voorstellen dat Kevin na 2,5 jaar Fortuna, waarin hij fantastisch werkt heeft geleverd, misschien in de picture staat bij andere clubs. Zeker als hij dadelijk zijn trainerscursus betaald voetbal heeft gehaald. Wij gebruiken straks het trainingskamp om de eerste helft van het seizoen te evalueren. Daar spreken we er ook over of we met elkaar verder gaan", aldus Pfennings.

Content
De Fortuna-directeur is uitermate content over het functioneren van Sjoerd Ars. "De ontwikkeling van Sjoerd is heel goed. De intentie is om daar volgend jaar een voltijds contract van te maken. Een eredivisieclub hoort een technisch directeur te hebben die fulltime aanwezig is. Dit was noodgedwongen, omdat Sjoerd ook nog een bedrijf had. Volgend jaar moet er iemand fulltime bij de training aanwezig zijn voor de spelers."

Het voetbaldiner vanuit het Kasteeltje Hattem is op tweede kerstdag van 16:00 tot 18:00 uur te beluisteren bij L1 Radio.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen