Overslaan en naar de inhoud gaan

'Hofland mogelijk aan laatste maanden bezig bij Fortuna'

Geplaatst opwoensdag 25 december 2019 - 12:45

Kevin Hofland vertrekt mogelijk aan het einde van dit seizoen bij Fortuna Sittard.

Dat zegt Fortuna-directeur Ivo Pfennings in het L1 Voetbaldiner.

Stroef
De verhouding tussen Hofland en technisch manager Sjoerd Ars is stroef. Het contract van Ars wordt verlengd bij Fortuna, zo meldt Pfennings. In plaats van twee dagen zal Arts vanaf volgend jaar voltijds voor de Sittardse club gaan werken.

Ergernis
Eerder liet Hofland weten aan De Limburger dat hij zich ergerde aan het gebrek aan overleg rond transfers van spelers. Pfennings ontkent dat die frictie een reden zou zijn voor Hofland om naar een nieuwe club om te kijken. "Ik heb ook wel eens frictie met Isitan Gun, of met het kantoorpersoneel. Ik denk dat je frictie nodig hebt als je wil verbeteren."

Evalueren
"Ik kan me wel voorstellen dat Kevin na 2,5 jaar Fortuna, waarin hij fantastisch werkt heeft geleverd, misschien in de picture staat bij andere clubs. Zeker als hij dadelijk zijn trainerscursus betaald voetbal heeft gehaald. Wij gebruiken straks het trainingskamp om de eerste helft van het seizoen te evalueren. Daar spreken we er ook over of we met elkaar verder gaan", aldus Pfennings.

Content
De Fortuna-directeur is uitermate content over het functioneren van Sjoerd Ars. "De ontwikkeling van Sjoerd is heel goed. De intentie is om daar volgend jaar een voltijds contract van te maken. Een eredivisieclub hoort een technisch directeur te hebben die fulltime aanwezig is. Dit was noodgedwongen, omdat Sjoerd ook nog een bedrijf had. Volgend jaar moet er iemand fulltime bij de training aanwezig zijn voor de spelers."

Het voetbaldiner vanuit het Kasteeltje Hattem is op tweede kerstdag van 16:00 tot 18:00 uur te beluisteren bij L1 Radio.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen