Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoeveel Gouden Kalveren gaan er mee naar Limburg?

Geplaatst opvrijdag 2 oktober 2015 - 14:27

Het is peentjes zweten voor de Limburgse genomineerden voor de Gouden Kalveren. Vanavond om 20.30 uur weten ze of ze één of meerdere Gouden Kalveren op hun nachtkastje mogen zetten.

Met tien nominaties is Gluckauf van Heerlenaar Rémy van Heugten grootste kanshebber. De Surprise van Oscar-winnaar Mike van Diem uit Sittard is zeven keer genomineerd en De Boskampi’s van de in Heerlen opgegroeide Arne Toonen twee keer. Ook actrice Hadewych Minis uit Maastricht is genomineerd voor haar rol als Rachel Hazes in Bloed, Zweet en Tranen in de categorie Beste Vrouwelijke Bijrol.

De winnaars worden bekend gemaakt in het Beatrixtheater in Utrecht. L1 verslaggever Jolien Linssen staat aan de rode loper om de genomineerden op te vangen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Al ruim 15.500 bezoekers voor Gluckauf
Gluckauf opnieuw te zien in de bioscoop
ANP
De Boskampi's valt in de prijzen bij Cinekid Festival
Achtjarige Weertenaar Matheu Hinzen in Hazes-film
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen