Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoesen met San Jose zwaar onderuit bij koploper

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 15:01

Danny Hoesen en de San Jose Earthquakes hebben een zware nederlaag geleden op bezoek bij koploper Los Angeles FC.

De 'Quakes' gingen met 4-0 onderuit.

Basisplaats
Hoesen mocht weer eens opdraven in de basiself van coach Matias Almeyda, maar wist zijn ploeg niet aan doelpunten te helpen. De Heerlense aanvaller speelde de volle negentig minuten mee.

Carlos Vela
LAFC kwam stond al na een kwartier spelen op 2-0 door doelpunten van Diego Rossi en een strafschop van de Mexicaanse sterspeler Carlos Vela. Diezelfde Vela zorgde vlak voor rust ook voor de 3-0.

4-0
In de tweede helft voegde de koploper dankzij Joshua Perez nog een treffer toe aan het totaal. San Jose kon er ondanks het inbrengen van aanvaller Chris Wondolowski geen doelpunten tegenover stellen.

Play-offs
San Jose leidt met de nederlaag het derde verlies op rij en is afgezakt naar de zesde plaats in de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS. De ploeg van Hoesen staat nog maar één punt voor op de concurrentie in de strijd om een plek in de play-offs om het landskampioenschap.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen