Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoesen met San Jose zwaar onderuit bij koploper

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 15:01

Danny Hoesen en de San Jose Earthquakes hebben een zware nederlaag geleden op bezoek bij koploper Los Angeles FC.

De 'Quakes' gingen met 4-0 onderuit.

Basisplaats
Hoesen mocht weer eens opdraven in de basiself van coach Matias Almeyda, maar wist zijn ploeg niet aan doelpunten te helpen. De Heerlense aanvaller speelde de volle negentig minuten mee.

Carlos Vela
LAFC kwam stond al na een kwartier spelen op 2-0 door doelpunten van Diego Rossi en een strafschop van de Mexicaanse sterspeler Carlos Vela. Diezelfde Vela zorgde vlak voor rust ook voor de 3-0.

4-0
In de tweede helft voegde de koploper dankzij Joshua Perez nog een treffer toe aan het totaal. San Jose kon er ondanks het inbrengen van aanvaller Chris Wondolowski geen doelpunten tegenover stellen.

Play-offs
San Jose leidt met de nederlaag het derde verlies op rij en is afgezakt naar de zesde plaats in de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS. De ploeg van Hoesen staat nog maar één punt voor op de concurrentie in de strijd om een plek in de play-offs om het landskampioenschap.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen