Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoesen met San Jose zwaar onderuit bij koploper

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 15:01

Danny Hoesen en de San Jose Earthquakes hebben een zware nederlaag geleden op bezoek bij koploper Los Angeles FC.

De 'Quakes' gingen met 4-0 onderuit.

Basisplaats
Hoesen mocht weer eens opdraven in de basiself van coach Matias Almeyda, maar wist zijn ploeg niet aan doelpunten te helpen. De Heerlense aanvaller speelde de volle negentig minuten mee.

Carlos Vela
LAFC kwam stond al na een kwartier spelen op 2-0 door doelpunten van Diego Rossi en een strafschop van de Mexicaanse sterspeler Carlos Vela. Diezelfde Vela zorgde vlak voor rust ook voor de 3-0.

4-0
In de tweede helft voegde de koploper dankzij Joshua Perez nog een treffer toe aan het totaal. San Jose kon er ondanks het inbrengen van aanvaller Chris Wondolowski geen doelpunten tegenover stellen.

Play-offs
San Jose leidt met de nederlaag het derde verlies op rij en is afgezakt naar de zesde plaats in de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS. De ploeg van Hoesen staat nog maar één punt voor op de concurrentie in de strijd om een plek in de play-offs om het landskampioenschap.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen