Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoesen helpt San Jose aan eerste winst van seizoen

Geplaatst opzondag 7 april 2019 - 11:45

Danny Hoesen heeft zijn ploeg San Jose Earthquakes met een doelpunt aan de eerste seizoenszege geholpen.

De Heerlense aanvaller scoorde het tweede doelpunt in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Portland Timbers. Het was de eerste goal van Hoesen dit seizoen in de Verenigde Staten. De andere goals in de wedstrijd kwamen op naam van Shea Salinas en Christian Espinoza.

Eerste basisplaats
Hoesen begon de wedstrijd in de basis, ten koste van oudgediende Chris Wondolowski. Het betekende de eerste basisplaats van het seizoen voor de topscorer van vorig jaar. De oud-aanvaller van Fortuna Sittard kwam wel in alle wedstrijden als invaller binnen de lijnen.

Laatste plaats
Met de zege dragen de Quakes de laatste plaats in de Western Conference van de MLS over aan de tegenstander van zaterdag.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen