Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoes: VVD moet praten met Jos van Rey

Geplaatst opdonderdag 14 juli 2016 - 1:05

De VVD moet een keer aan tafel gaan met Jos van Rey, om 'een kop koffie te drinken' en te kijken of er wederzijds fouten zijn gemaakt.

Dat stelt Onno Hoes, oud-burgemeester van Maastricht en huidig voorzitter van de VVD regio Zuid.

Lees hier een uitgebreid interview met Onno Hoes.

Terugkeer
Over de vraag of zo’n gesprek kan leiden tot een terugkeer van de gevallen oud-VVD’er, laat Hoes zich niet uit. "Ik wil er niet op vooruitlopen of hij misschien weer lid van de VVD wordt. Maar praten over wat er tussen hem en de VVD is gebeurd is wel het minste wat we kunnen doen".

Lees ook: Jos van Rey blijft in gemeenteraad Roermond

Beschuldigingen
Aanleiding voor de uitlatingen van Hoes vormt het vonnis dat woensdag werd geveld tegen het voormalige VVD-kopstuk. "De zwaarste beschuldigingen zijn door de rechter van de hand gewezen. Als dit ook in hoger beroep in stand blijft, moeten we ons als partij toch even achter de oren krabben", vindt Hoes.

Lees ook: Jos van Rey krijgt taakstraf van 240 uur

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Advocate Van Rey trekt van leer tegen Openbaar Ministerie
VVD Roermond wil Jos van Rey niet terug
Fakkeltocht als steunbetuiging voor Jos van Rey
Offermanns: blij dat corruptie van tafel is
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen