Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoes: VVD moet praten met Jos van Rey

Geplaatst opdonderdag 14 juli 2016 - 1:05

De VVD moet een keer aan tafel gaan met Jos van Rey, om 'een kop koffie te drinken' en te kijken of er wederzijds fouten zijn gemaakt.

Dat stelt Onno Hoes, oud-burgemeester van Maastricht en huidig voorzitter van de VVD regio Zuid.

Lees hier een uitgebreid interview met Onno Hoes.

Terugkeer
Over de vraag of zo’n gesprek kan leiden tot een terugkeer van de gevallen oud-VVD’er, laat Hoes zich niet uit. "Ik wil er niet op vooruitlopen of hij misschien weer lid van de VVD wordt. Maar praten over wat er tussen hem en de VVD is gebeurd is wel het minste wat we kunnen doen".

Lees ook: Jos van Rey blijft in gemeenteraad Roermond

Beschuldigingen
Aanleiding voor de uitlatingen van Hoes vormt het vonnis dat woensdag werd geveld tegen het voormalige VVD-kopstuk. "De zwaarste beschuldigingen zijn door de rechter van de hand gewezen. Als dit ook in hoger beroep in stand blijft, moeten we ons als partij toch even achter de oren krabben", vindt Hoes.

Lees ook: Jos van Rey krijgt taakstraf van 240 uur

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Advocate Van Rey trekt van leer tegen Openbaar Ministerie
VVD Roermond wil Jos van Rey niet terug
Fakkeltocht als steunbetuiging voor Jos van Rey
Offermanns: blij dat corruptie van tafel is
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen